„...daruind, vei dobandi!...” Impreuna putem face multi copii, dar mai multi parinti, sa zambeasca!


             Fara ajutorul dvs, fara sponsorizari Asociatia Ingerii Copiilor Nostri nu ar fi de folos copiilor care au nevoie de ajutorul si sprijinul nostru si implicit al dvs.

         

          Si societatile platitoare de impozit pe profit ne pot ajuta, sponsorizarea fiind total deductibila din impozit. Mai mult, odata cu modificarile intervenite in Codul Fiscal, la art. 21 alin.4 lit.p), prin OUG 102/2013, societatile cu dare de mana pot dona fara a mai tine cont de estimarea profitului impozabil pentru anul in curs, deoarece sumele care nu sunt scazute din impozitul pe profit se pot reporta in urmatorii 7 ani consecutivi. Click aici pentru detalii!


          Tot ce trebuie sa faceti este sa completati contractul de sponsorizare, prin care donati o parte din impozitul firmei catre Asociatia Ingerii Copiilor Nostri, iar noi vom ajuta copiii sa treaca peste bariera care-i opreste si ii vom sprijinii, atat pe ei cat si pe parintii lor, pentru a reusi sa-si atinga scopul final...

  

   Pentru mai multe informatii si detalii, va rugam sa ne contactati prin e-mail: [email protected], [email protected], [email protected],  sau telefonic: 0766288708 - Anghel Cristian, 0763600411 - Vasile Ionela (cosmote), 0734639550 - Anghel Elisabeta (vodafone), 0747855766 (orange).