Buna! Sunt Adonis! Si ma bucur sa va spun ca am ajuns in clasa I! E foarte bine la scoala mea si invat lucruri interesante! Colegii mei se joaca frumos cu mine, dar si eu ma joc cu ei! Invat lucruri noi, interesante si frumoase!
           Am aflat ca multi oameni cu suflet bun au redirectionat 2% din impozitul anului 2014, iar eu m-am jucat si am invatat lucruri interesante cu Betty si Cristi acolo unde eu ma intalnesc cu ei!
Multumesc tuturor celor care au luat statului 2% din impozit!... iar daca si anul acesta veti dori sa faceti la fel... Va multumesc din nou!

           Va multumesc tuturor pentru tot ce ati facut pentru mine!
           Va astept sa ma vedeti!
Aprecieme chipa Cabinetului medical DentEstet4Kids!

         In saptamana care tocmai s-a incheiat, (respectiv 9 - 14 februarie), in cabinetul mentionat mai sus, a fost si un copil drag noua, Adonis, care avea nevoie de ajutorul Zanei Maseluta! Ajutor gasit aici! Multumim pentru ajutorul profesional si material acordat!... O echipa demna de laude!
         Pe aceasta cale, transmitem multumirile si aprecierile noastre doamnei Doctor Dana Ivan si intregii echipe medicale de la Dent Estet 4 Kids, care cu profesionalism si responsabilitate au fost cele mai bune "Zane Maselute" pentru Adonis Christian Vasile.

Anul care s-a incheiat ne-a adus un plus de fericire!


3 copii vor beneficia de kinetoterapie/ recuperare medicala, conform facturii MM nr. 247/17.12.2014 si a informarii nr. 1/17.12.2014. Dorinta parintilor a fost ca datele personale sa nu fie date publicitatii, prin urmare multumim tuturor care s-au gandit sa ofere putina lumina in prag de sarbatoare. Multumim tuturor celor care vor dori, in viitor sa ofere ajutorul lor celor care au nevoie de noi!

Va dorim un an cu multe impliniri!
... si sa nu uitam:
putin cu putin....
oferim fericire!
Anghel Cristian

Multumim din nou d-lui Cristian Stanciu, deoarece inprag de sarbatori ne-a ajutat din nou sa aducem bucuria Nasterii Domnului in casele copiilor care au nevoie de noi.

Multumim domnului  CRISTIAN STANCIU, deoarece prin bunavointa sa am reusit sa facem multi copii si parinti fericiti... La inceput de an scolar, SC COM – GEX SRL, a donat copiilor o importanta cantitate de rechizite, fara de care, noul an scolar nu ar mai fi fost la fel de mult asteptat... Ne bucuram sa stim ca mai sunt oameni cu daruire printre noi, care pot aduce fericire si lacrimi de multumire in inimile copiilor pentru care viata a fost inca de la inceput o lectie de maturitate...

cu alese multumiri, 
va dorim 
„fericirea care ne-am dori-o noua”!

       In seara zilei de 20 decembrie 2013, Mos Craciun a sosit la o familie din Bucuresti, care locuieste undeva in apropierea strazi Ghidiceni, intr-o casuta modesta cu 2 camere „locuibile”, cu o soba intr-una din camere... o soba care, pe langa caldura cu lemne adunate de pe unde apuca sarmana mama, da copiilor si „putin” fum... Dar, in acea seara de decembrie, cu o bucurie nespusa cei doi copii au primit dulciuri, haine, mancare, rechizite si caiete pentru scoala!

       Pe aceasta cale multumim parintelui Costel Burlacu, de la Parohia Brancusi, care ne-a ajutat cu dulciuri si niste haine, pe langa dulciurile si hrana pregatita de noi. Multumim, de asemenea si d-nei Cristina Dinu care ne-a ajutat cu caietele necesare la scoala, pentru cei doi copilasi! Bunul Dumnezeu sa rasplteasca binele facut tuturor, iar anul acesta sa aduca numai fericire, impliniri alese, liniste sufleteasca si tot binele din lume...


Asociatia Ingerii Copiilor Nostri

Ianuarie 2014